Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Valras Prod S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Geam termoizolant/ pereti cortina
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Obiectivul Valras este acela de a furniza doar produse premium. Intr-un mediu concurential puternic nu poti contracara si nu te poti afirma decat prin calitate exclusiva.

Am stiut sa raspundem inteligent cerintelor tot mai exigente ale pietei, imbunatatind si diversificand in mod constant gama produselor.

Astazi se acorda o mare importanta confortului si sigurantei,atat la birou, cat si in propria locuita.
VALRAS va ofera prin larga gama de produse pe care o pune la dispozitie, toate aceste avantaje, dupa cum urmeaza:

1. Coeficientul de Transfer Termic U (W/m2K) - fluxul de caldura ce traverseaza o suprafata de un mp, in conditiile unei diferente de termperatura de un grad intre interior si exterior (in conditiile unei temperaturi exterioare de 0sC, o temperatura interioara de 20sC si o viteza a vantului de 4.4 m/s)
2. Coeficientul de Transmisie Luminoasa T (%) - reprezinta procentul de lumina din spectrul vizibil transmis prin sticla.

3. Coeficientul de Reflexie Luminoasa R (%) - reprezinta procentul de lumina din spectrul vizibil reflectat de suprafata de sticla de geam termopan. Cu cat acest coeficient este mai mare cu atat perceptia ochiului dincolo de sticla este mai slaba. Sticla cu un coeficient ridicat de reflexie asigura intimitatea si confidentialitatea caminului dumneavoastra, evitand astfel dotarea cu rulouri si jaluzele. Tehnologiile avansate au permis crearea de sticle termoizolante care sa aiba o transmisie si reflexie luminoasa buna precum si un factor solar acceptabil. Se recomanda ca ferestrele PVC sau aluminiu cu geam termopan de la locuintele / cladirile orientate spre sud sa fie dotate cu sticla cu factor solar mic, astfel reducandu-se costul cu racirea incaperii, precum si decolorarea obiectelor din incapere.
4. Coeficientul de izolare fonica Rw (dB) - defineste capacitatea tamplariei PVC sau aluminiu cu geam termopan de atenuare a zgomotelor. Cu cat acest coeficient este mai mare cu atat capacitatea de izolare fonica a termopanului este mai ridicata, fapt ce confera locuintei tale o poluare fonica redusa si un confort sporit.

Principalele tipuri de sticla utilizate sunt:

Sticla LowE - (emisivitate redusa)prezinta o pelicula magnetronica ce contine mai multe straturi de oxizi metalici, metal, argint, sau aliaje care sunt aproape invizibile. Acest strat are proprietatea de a ridica substantial proprietatile termoizolante ale geamului, deoarece reflecta o mare parte a radiatiei termice inapoi in incapere, reducand pierderea de caldura prin sticla.

Sticla Four Season - (sticla pentru cele 4 anotimpuri) datorita faptului ca inglobeaza in ea calitatile unei sticle LowE si ale unei sticle reflexive. Avantajul acestei sticle in comparatie cu sticla LowE consta in faptul ca pe timp de vara ofera o protectie solara ridicata fata de sticla LowE standard, iar fata de sticla reflexiva standard este ca are un factor de transmisie luminoasa mult mai bun.

Sticla antiefractie duplexeste un tip de geam obtinut prin imbinarea plana a doua foi de sticla cu una sau mai multe folii PVB (butirat de polivinil) sau rasina de diferite grosimi. In functie de grosimea foilor de sticla si numarul de straturi de lipire, rezulta gradul de protectie (ranire la spargere, efractie, antiglont, entiexplozie).

Sticla reflexiva asigura intimitatea caminului tau, nepermitand vizualizarea din exterior in interior pe timpul zilei. Sticla reflexiva se obtine prin aplicarea unei pelicule de oxizi metalici pe sticla clara sau colorata in masa. Acest tip de sticla se caracterizeaza printr-un factor de reflexie solara mare si printr-un factor de transmisie luminoasa scazut.

Sticla securizata de orice grosime si culoare.

Toate produsele VALRAS sunt agrementate si avizate de institutiile abilitate (MLPAT). Compania are implementat si certificat de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001.
VALRAS este prima companie din Romania care a fost in masura sa aplice marcajul CE.
Din Gura in Gura